Lokasi Pengoenjoeng Blog

Minggu, 03 Mei 2009

PAKDE SUKRO..., keren lho


Biarpun jadul tapi Pakde Sukro ini keren lho, bisa meniup saxophone mengiringi bulik Waljinah melantunkan lagu kroncong "Putri Sala".

PUTRI SALA
Penyanyi: Waljinah

Putri Sala
Dasare kepara nyata
Pancen Pinter Alelewa
Dasar Putri Sala

Nganggo Selendang Pelangi
Sumampir ana pundake
Cunduke kembang melati
Dadi lan pantese

Mung lakune kaya macan luwe
Sandal jepit penganggone
Kiyet kiyet suwarane
Kelap kelip yo suwenge
Dasar Putri Sala

Putri Sala
Yen ngguyu dekik pipine
ireng manis kulitane
Dasar Putri Sala

Gitu deh...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar